Riktheni balancën e trupit Tuaj
Prano prekjen shëruese të Fizioterapisë

Elektroterapi
Elektroterapia është një metodë terapeutike që përdor stimulimin me rryma elektrike për të ndihmuar në zvogëlimin e dhimbjes, përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe rikthimin e funksionit të indeve të dëmtuara.
Traksioni
Traksioni është një metodë e terapisë fizike që përfshin aplikimin e forcave të ndryshme të tërheqjes për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të shpinës, duke lehtësuar presionin mbi nervat dhe indeve të dëmtuara.

Prolife Fizioterapi
Aty ku dhimbja kthehet thjeshtë një fjalë

"Klinika Prolife Fizioterapi ofron trajtim të avancuar dhe të personalizuar për pacientët që përballen me sfida të ndryshme të shëndetit të muskujve dhe kockave.
Ekipi me përvojë i terapistëve dhe pajisjet e teknologjisë së fundit, kujdesen për të rikthyer shëndetin, funksionin dhe vitalitetin.

Lëvizje e Lirë, Jetë e Shëndetshme
Ndihmojmë në Çdo Hap

Masazh relaksues
Masazhi relaksues është një trajtim i butë dhe i qetësues që përdoret për të zvogëluar tensionin e trupit, të qetësojë mendjen dhe të sjellë ndjenjën e qetësisë dhe kënaqësisë.
Ozonoterapia (O3)
Ozonoterapia (O3) është një metodë terapeutike alternative që përfshin përdorimin e ozonit për të ndihmuar në përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe në promovimin e shërimin e probleme të ndryshme shëndetësore, duke përdorur një format të veçantë të oksigjenit të quajtur ozon.

Stop: Hernieve Diskale, Spondiliartrozave, Bursiteve, Meniskopative, me aparatin e parë në Shqipëri
Functional Magnetic Stimulation(TESLA STYM)

https://www.prolifefizioterapi.com/wp-content/uploads/2023/08/MANUAL-TERAPI-scaled.jpeg

Terapi manuale

Trajtimi i dhimbjeve dhe disfunksioneve muskolo-skeletike, nëpërmjet dekontraktimit muskular dhe mobilizimit artikular.

https://www.prolifefizioterapi.com/wp-content/uploads/2023/08/elektro-terapi.jpg

Elektroterapi

Përdoret stimulimi me rryma elektrike për të ndihmuar në zvogëlimin e dhimbjes, përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe rikthimin e funksionit të indeve të dëmtuara.

https://www.prolifefizioterapi.com/wp-content/uploads/2023/08/traksion-1-scaled.jpg

Traksion

Traksioni është një metodë e terapisë fizike që përfshin aplikimin e forcave të ndryshme të tërheqjes për të ndihmuar në zgjidhjen e problemeve të shpinës, duke lehtësuar presionin mbi nervat dhe indeve të dëmtuara.

https://www.prolifefizioterapi.com/wp-content/uploads/2023/08/relax.jpg

Masazh relaksi

Masazhi relaksues është një trajtim i butë dhe i qetësues që përdoret për të zvogëluar tensionin e trupit, të qetësojë mendjen dhe të sjellë ndjenjën e qetësisë dhe kënaqësisë.

Prolife Fizioterapi
15 vite eksperiencë

Kujdesemi për Shëndetin Tuaj prej më shumë se 15 vitesh. Që prej vitit 2007 jemi përkushtuar për tJu ndihmuar në rikthimin dhe ruajtjen e mirëqenies fizike. Kemi qenë pranë në çdo hap në rrugën tuaj drejt një jete më aktive dhe të shëndetshme.

https://www.prolifefizioterapi.com/wp-content/uploads/2020/02/img-signature.png

Alex Terrel

Senior Orthodontist

Appropriately empower dynamic leadership skills after business portals. Globally myocardinate interactive supply chains with quality.

Michél Anderson

Pediatric Dentist

Enthusiastically mesh long-term high-impact infrastructures vis-a-vis efficient customer service leadership rather than prospective experiences.

Edwin Southgate

Senior Prosthodontist

Objectively integrate enterprise-wide strategic theme areas with good infrastructures. Interactively productize premium technologies.

Carlie Addison

Dental Nurse

Uniquely deploy cross-unit benefits with wireless testing procedures. Build backward compatible relationships whereas tactical paradigms.

TESLA STYM
Trajtim i ri inovativ për lehtësimin e dhimbjeve të kyçeve. Një metodë joinvazive dhe pa dhimbje
SHOCK WAVE
Pajisja me valë shoku është projektuar për të vepruar në pjesë të trupit të njeriut që janë prekur nga dhimbja për një kohë të gjatë për të zgjidhur problemin e dhimbjes së muskujve.
DIADINAMIK
Terapia diadinamike është një lloj elektroterapie që përdor disa parametra të rrymës elektrike
ULTRASOUND
Ultratingulli është një elektroterapi që nxit shërimin dhe redukton inflamacionin në nivel qelizor.
LASER
Terapia me lazer përfshin aplikimin e dritës lazer me intensitet të ulët për të lehtësuar dhimbjen pas dëmtimit të indeve të buta.
MAGNETOTERAPI
Terapia magnetike përfshin vendosjen e magneteve pranë ose mbi trup me qëllim lehtësimin ose shërimin e dhimbjes.
INFRARED
Terapia me rreze infra të kuqe është një metodë që përdor dritën për të trajtuar dhimbjen akute ose kronike.
PRESSOTERAPI
Është një trajtim jo invaziv që përfshin aplikimin e presionit të ajrit - i alternuar midis ngjeshjes dhe dekompresimit - në pjesë të trupit.

Contact ProLifeFizioterapi

Kontaktoni Prolife Fizioterapi – Ne jemi këtu për tJu ndihmuar

Phone
+355692591626
Addresa
Elbasan, përballë Ambulancës Qëndrore
Adresa: Belsh, Pallati i ri në Pedonale, kati 3-të
Book By Phone
+355692591626
Email Us
office@prolifefizioterapi.com
PROLIFEFIZIOTERAPI

Ekip i përkushtuar dhe i kualifikuar për të ofruar kujdesin më të mirë shëndetësor për ju

Our Awards
Social Networks

Visit Prolifefizioterapi on these social links and connect with us. Make sure to follow our accounts for regular updates.

Copyright 2020 by Reni. All rights reserved.

Copyright 2020 by Reni. All rights reserved.